51084
page-template-default,page,page-id-51084,eltd-core-1.0.3,durieux-coiffures-wormer-child-theme-ver-1.0.0,borderland-theme-ver-2.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Nieuwsbrief

Nieuwe zilvershampoo en masker:

We hebben een nieuwe zilvershampoo en masker. Miracle color silver maintain shampoo en masker. We zijn super blij met de goede resultaten die deze geeft. Verzorgt haar met high lights, geblondeerd haar, grijs haar en verzwakt de gele kleur.

Vernieuwde website:

Sinds kort hebben wij een nieuwe website waar alle informatie over ons te vinden is. www.durieuxcoiffures.nl

 

Korting binnen 5 weken op kleurbehandeling:

Komt u bij ons binnen 5 weken weer terug voor u kleurbehandeling dan krijgt u 15% korting.

 

Nieuwelijn Resistance Extentioniste:

Kérastase maakt voor haar nieuwe lijn ‘Extentionisme’ gebruik van een baanbrekende nieuwe technologie waardoor haarbreuk wordt verminderd met maar liefst 99% en gespleten punten nemen af met wel 78%. Haar wordt pas lang als het gezond is. Met de juiste haarverzorging kun je daarom iedere haarlengte bereiken die je wilt.

 

Bain Extentioniste:

Het is een haarverlengende shampoo die het haar versterkt en laat groeien vanaf de aanzet. Deze shampoo is perfect voor iedereen die verlangt naar lang, gezond en sterk haar.

 

Conditioner Fondant Extentioniste:

De conditioner ontwart het haar en herstelt beschadigingen. Ook maakt deze voedende crème het haar heerlijk zacht. Dit is nodig omdat langer haar aan allerlei externe factoren wordt blootgesteld. Denk hierbij aan de zon, een föhn of een krultang.

 

Masker Extentioniste:

Naast een conditioner heb je ook altijd een masker nodig om het haar sterker te maken. Het masker is diep verzorgend en beschermt de gezondheid van het haar tijdens het groeiproces. Vooral de punten, die al meerdere jaren oud zijn, hebben dit nodig. De punten zullen anders droog worden en afbreken. Dit is precies wat je niet wilt.

 

Scalp Serum Extentioniste:

Het serum stimuleert de haarzakjes en beschermt tegelijkertijd de hoofdhuid. En omdat sterk haar begint bij de hoofdhuid mag dit product absoluut niet in je haar routine ontbreken. Geef jezelf wekelijks een hoofdhuidmassage met het serum en het haar wordt vanaf de aanzet direct sterker.